Βαθμολογία

Κλαβάν: «Καλοί στα στημένα, σε άμυνα κι επίθεση»

Ο Ράγκναρ Κλαβάν χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ απέναντι στη Ντέρμπι Κάουντι (3-0) και μίλησε για τη βελτίωση των «κόκκινων» στα στημένα, τόσο όταν πρέπει να υπερασπιστούν την εστία τους, όσο κι όταν έχουν την ευκαιρία ν' απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ. Ο Εσθονός στόπερ της Λίβερπουλ δήλωσε:

«Δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις όπου καλούμαστε ν' αμυνθούμε, όμως δουλεύουμε πολύ και στα στημένα που κερδίζουμε εμείς για να πετύχουμε γκολ. Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας, γιατί είναι πολύ σημαντικό που πετυχαίνουμε γκολ από αυτές τις φάσεις.

Για εμένα ήταν ωραία στιγμή το γκολ που πέτυχα και είναι όμορφο συναίσθημα όταν σκοράρεις, όμως χαίρομαι πολύ περισσότερο που βοήθησαν την ομάδα. Κυριαρχήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας, πετύχαμε τα γκολ που θέλαμε και δεν δεχθήκαμε εμείς κάποιο τέρμα, οπότε όλα καλά στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα που όποιος κι αν κληθεί να παίξει, είναι έτοιμος να δώσει όσα μπορεί».