Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ρόμπινσον η Δόξα Λευκάδας

Παίκτης της Δόξας Λευκάδας είναι κι επισήμως πλέον ο Τζάστιν Ρόμπινσον, καθώς η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιρλανδού γκαρντ.

Όπως αναμενόταν, η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας επισημοποίησε την απόκτηση του Ρόμπινσον, ολοκληρώντας και τυπικά τη μεταγραφή του πρώην παίκτη των Τρικάλων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την συμφωνία με τον Τζάστιν Ρόμπινσον. Ο 29χρονος Ιρλανδός γκαρντ, ο οποίος είναι διεθνής με την Μεγάλη Βρετανία έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Απόλλων Λεμεσσού, BC Kyiv (Ουκρανία), Uppsala (Σουηδία), F;alko KC Szombantley (Ουγγαρία), Atomoreso (Ουγγαρία), Κολοσσό Ρόδου και Τρίκαλα. Την περυσινή περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλίας είχε 12,3 πόντους μ.ο. και 2,1 ασίστ.

Παράλληλα, παίκτης της Δόξας Λευκάδας θα πρέπει να θεωρείται και ο Τόνι Γουντς. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ήδη στη Λευκάδα, κάτι που φαίνεται και από την ακόλουθη φωτογραφία, όπου απεικονίζεται αυτός και η γυναίκα του, Αριάδνη, μέσα σ' ένα αυτοκίνητο γεμάτο πράγματα.

Πλέον, η ανακοίνωση θεωρείται θέμα χρόνου, με τον Γουντς να γίνεται ο δεύτερος κατά σειρά παίκτης της Δόξας Λευκάδας, η οποία ενισχύεται σημαντικά ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Α1.