Βαθμολογία

Άμεση απάντηση από Σπανό

Άμεση ήταν η απάντηση του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού προς τους οργανωμένους οπαδούς και της ανακοίνωσης που εξέδωσαν στην οποία άφηναν αιχμές εναντίον του.

Έτσι ο ισχυρός άνδρας των Αθηναίων πέρασε στην αντεπίθεση με επίσημη τοποθέτηση του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ όπου κατηγορεί τους οπαδούς ότι δεν στηρίζουν τον σύλλογο στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ δημιούργησαν και προβλήματα στην ομάδα πέρσι με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕΚ και τα επεισόδια που έκαναν και στοίχισαν στην ομάδα να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος τους προτρέπει να μην εκμηδενίζουν τα πάντα στην ομάδα και τους καλεί να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν τον σύλλογο, τους παίκτες και τον προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

«Δεν είχα καμία διάθεση να απαντήσω σε αυτούς τους λίγους οργανωμένους – ανοργάνωτους εμπνευστές αυτής της άθλιας ανακοίνωσης που μιλάνε για ομάδα που την πήρε η κατρακύλα, για καταστροφολογία και βαρέλι δίχως πάτο.

Αυτούς που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να αφήσουν την ομάδα χωρίς υποστήριξη κάνοντας δήθεν απεργία για την Κάρτα Φιλάθλου στο περσινό πρωτάθλημα και κάθονταν έξω από το γήπεδο.

Αυτούς που σχεδόν ποτέ δεν έρχονται, δεν ακολουθούν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αυτοί οι λίγοι που ζημίωσαν με την συμπεριφορά τους την ομάδα πληρώνοντας εξοντωτικά πρόστιμα και στερώντας από τον υπόλοιπο κόσμο τη δυνατότητα να δει την ομάδα σε καθοριστικά παιχνίδια όπως τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας χρονιάς με τον Παναιτωλικό.

Ας αφήσουν την κινδυνολογία, να σταματήσουν να μηδενίζουν τα πάντα, να κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την κάνουμε κι εμείς και να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως λειτουργεί ο Ατρόμητος ως ομάδα και αν πιστεύουν ότι ο σύλλογος είναι ξέφραγο αμπέλι κάνουν λάθος.

Όσο γι’ αυτούς που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και μιλάνε για το υλικό της ομάδας απαξιωτικά και αναφέρομαι και σε κονδυλοφόρους που επενδύουν στην διχόνοια σύντομα θα πάρουν απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών».