Βαθμολογία

Ανακοίνωση των «Fentagin» με αιχμές για τον Σπανό

Ανακοίνωση με αφορμή την κάκιστη πορεία του Ατρόμητου εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου «Fentagin» στην οποία αφήνουν αιχμές για τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργο Σπανό.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά η ομάδα πλέον αντιμετωπίζεται ως μια "ψυχρή εταιρεία", αλλά και ότι η ομάδα έπιασε πάτο κάτι που η διοίκηση δεν το αντιλαμβάνεται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «Fentagin»:

«ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ ΜΟΥ πως φτάσαμε έως εδώ;;; Για πόσο ακόμα θα ξυπνάμε και θα υπάρχει αυτός ο πόνος στην καρδιά μας; Τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να σε βλέπουμε με περηφάνια μέσα στο γήπεδο και με ποια δικαιολογία να ποτίσουμε το μυαλό και την καρδιά μας για να μην τρελαθούμε με αυτά που σου συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια… Από το ναδίρ μέχρι το ζενίθ και το αντίθετο…

Και το χειρότερο; Να βλέπουμε αυτούς που σε διοικούν να κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια τους στην κάτω βόλτα που έχεις πάρει!!! Πάτο πιάσαμε και δεν βλέπουμε να έχεις γυρισμό… Κατάντησες έρμαιο και περίγελος σε όλους… Παιχνιδάκι κάθε ιδιοκτήτη αλλά και των ανθρώπων του, που συνεχώς δείχνουν ότι για αυτούς είσαι μια ψυχρή εταιρεία και τίποτα παραπάνω… Τίποτα από όλα αυτά που πρεσβεύει η ύπαρξή σου… Η ιστορία σου όλη!!!

Το ποδόσφαιρο είναι συναίσθημα και όχι σκοπός και γνώσεις. Πάρτε όποιον προπονητή θέλετε… Το τέλος το ξέρουμε και το έχουμε ξαναδεί, θα τραγουδάμε για εσένα με όση δύναμη μας έχει μείνει και καλούμε όλους μα όλους όσους που αγαπάνε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να γυρίσουν στο γήπεδο, όχι για αυτούς αλλά για όλους εμάς!!!

Να ξανακάνουμε μια καινούρια οπαδική αρχή ώστε αν στο τέλος της χρονιάς μας ποτίσουν πάλι με φαρμάκι να είμαστε ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΙ για το καλύτερο αύριο… Όπως και να έχει…»