Βαθμολογία

Δυο φιλικά για Παναιγιάλειο

Η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League αναγκάζει τις ομάδες της κατηγορίας να κλείνουν φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να είναι έτοιμες για την έναρξη όταν αυτή γίνει.

Στο πλαίσιο αυτό και η ομάδα του Παναιγιάλειου η οποία ανακοίνωσε δυο φιλικές αναμετρήσεις η μια σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό εντός έδρας στις 17:00, ενώ η άλλη αναμέτρηση είναι την Κυριακή 25 του τρέχοντος μηνός με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης επίσης στο Αίγιο με την ίδια ώρα έναρξης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος:

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών μας ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League η διοίκηση του Παναγιαλείου, κατόπιν συνεννόησης με την τεχνική ηγεσία, προγραμμάτισε τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων με αντιπάλους ομάδες, με τις οποίες η «Μαύρη Θύελλα» θα βρεθεί αντιμέτωπη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, όπου στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Και οι δύο αγώνες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 5μ.μ. Γενική είσοδος 5 ευρώ.