Βαθμολογία

Ανακοίνωσαν Ψύρρα οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Σε μια μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου που απέκτησαν τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Ψύρρα.

Η ομάδα των Τρικάλων, η οποία είναι και αντίπαλος του Απόλλωνα Λάρισας στην Γ' Εθνική, απέκτησε τον ποδοσφαιριστή παρότι είχε ανακοινωθεί και από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αλλά δεν παρέμεινε εκεί.

Ο παίκτης έκανε δηλώσεις όπου τόνισε ότι είναι χαρούμενος που ανήκει στην ομάδα των Τρικάλων, ενώ έθεσε και τον στόχο της ομάδας που είναι να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τρικαλινού παίκτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ελευθεροχωρίου για να ενταχθώ στην ομάδα. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον καθώς με πολλούς από τους νέους μου συμπαίκτες έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν σε προηγούμενες ομάδες. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και χρειάζεται την στήριξη όλων των Τρικάλων καθώς σε ένα μεγάλο ποσοστό στο Ελευθεροχώρι αγωνίζονται παιδιά από όλο το νομό. Αγωνιστικά και επειδή έπαιξα αντίπαλος με τη νέα μου ομάδα νομίζω ότι έχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής αρκεί να δουλέψουμε σκληρά. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ιστιαία και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη».