Βαθμολογία

Επιστροφή (;) Ανδρέα Παππά

Ενδεχόμενο επιστροφής του Ανδρέα Παππά στους πίνακες διαιτησίας υπάρχει, ενώ και ο ίδιος ο διαιτητής αναφέρεται σε επιστροφή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πολύ σύντομα θα οριστεί σε αγώνα, ενώ στο περιβάλλον του τονίζει ότι θα οριστεί σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, στην οποία αναφερόταν στον Κύρο Βασσάρα και στο αν θα αντέξει τις πιέσεις που δέχεται για να επιστρέψουν οι «κομμένοι» διαιτητές.

Όπως αποκαλύπτει ο συνάδελφος Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα Live Sport υπέρ της επιστροφής των «κομμένων» διαιτητών είναι ο αρχιδιαιτητής Δημήτρης Γκρούτσης, κάτι βέβαια που βρίσκει αντίθετο τον Δημήτρη Σαραϊδάρη. Θα έχει ενδιαφέρον για το αν θα επιμείνει ο πρώτος, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, τη λύση θα κληθεί να δώσει ο επιδιαιτητής, Κύρος Βασσάρας.

Σε περίπτωση, πάντως, που συμβεί κάτι τέτοιο αναμένονται αλυσιδωτές αντιδράσεις από ομάδες και παράγοντες, οι οποίοι είχαν ενστάσεις για την επιστροφή του κ. Παππά και απειλείται να… τιναχθεί εκ νέου το πρωτάθλημα στον αέρα και ενώ την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ.