Βαθμολογία

Ράσφορντ: «Έτσι βελτιώθηκα…»

Τους λόγους της αγωνιστικής του βελτίωσης αποκάλυψε μέσα από δηλώσεις του ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ. Ο 18χρονος Άγγλος έχει διαγράψει μια καταπληκτική πορεία από τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» για τη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ, σκοράροντας δις απέναντι στη Μίντιλαντ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο λόγος της αγωνιστικής του ανέλιξης είναι το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. «Παλαιότερα ήθελα να έχω τη μπάλα στα πόδια και να δείχνω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω με αυτή αλλά πλέον ξέρω ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να ξεχωρίσω. Μπορώ να σκεφτώ πιο ώριμα για πράγματα που αφορούν το παιχνίδι»

«Είμαι σε θέση να αγωνιστώ στα πλάγια αλλά και ως νούμερο 10 σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Αυτός είναι ένας παράγοντας που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη βελτίωσή μου.Συνήθιζα να θαυμάζω παίκτες που ντριμπλάρουν πολύ, δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν. Πλέον θέλω να είμαι διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστής  απ ‘ ότι παλαιότερα» τόνισε ο νεαρός φορ.