Βαθμολογία

Η Πελασγιώτιδα θέλει πρωταθλητισμό με αξιώσεις!

Η ομάδα της Πελασγιώτιδας είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας. Και τη φετινή χρονιά θα μετέχει στην Β’ ΕΠΣΛ με στόχο την άνοδο, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι τα παιδιά πάνω απ’ όλα να έχουνε σωστό χαρακτήρα, αλλά και να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο. Στο athleticlarissa.gr μίλησαν οι πρωταγωνιστές.

Γκρίμπας: «Επενδύουμε στα μικρά παιδιά»

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Γκρίμπας τόνισε: «Εμείς στην «Πέλα» επενδύουμε στα μικρά παιδιά. Έχουμε κάνει μια σημαντική ανανέωση στο ρόστερ μας, πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Ο βασικός κορμός κρατήθηκε και προωθήθηκαν παιδιά από το εφηβικό. Έχουμε κάνει και επτά μεταγραφές έως 20 ετών. Στόχος της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο κυρίως με παιδιά από τις ακαδημίες και να πετυχαίνει ότι καλύτερο μπορεί, όμως η «Πέλα» σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται θέλει να πρωταγωνιστεί».

Χατζής: «Να εκμεταλλευτούμε το καλό έμψυχο υλικό»

Ο τεχνικός της ομάδας ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαι για 3η χρονιά στην ομάδα της «Πέλας», η ομάδα έκανε ανανέωση εκ των έσω, με εσωτερική μετακίνηση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομών. Εκεί γίνεται πολύ αξιόλογη προσπάθεια, δεν έχουμε παρά να εκμεταλλευτούμε το καλό έμψυχο υλικό που έχει η ομάδα. Στόχος είναι να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα η ομάδα και με αξιώσεις μέσα από τον πρωταθλητισμό να μπορεί ο αθλητής να διακριθεί με τον καλύτερο τρόπο και να διεκδικεί με αξιώσεις την ποδοσφαιρική καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Υπάρχουν πολλά ταλέντα, όμως οι περισσότεροι δεν τα δίνουν σημασία. Η αβεβαιότητα των προπονητών και των παραγόντων να δώσουν το δικαίωμα ένα ταλέντο να παίξει στην ομάδα δημιουργεί αρνητικό αποτέλεσμα. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως στην ομάδα μας έχουν έρθει τέσσερα νέα παιδιά που είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και θα μας βοηθήσουν τα μέγιστα».

Πουρνάρας: «Η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτριος Πουρνάρας μίλησε για την φετινή προσπάθεια της ομάδας. Είναι 16 ετών και παίζει μπακ χαφ και δεξί χαφ. «Έχω συνολικά 9 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, εκ των οποίων τα 4 τελευταία ήμουν στην ΑΕΛ. Εδώ στην ομάδα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το σύλλογο γιατί μας παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορεί. Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει καλό υλικό από παίκτες και με το χρόνο θα έρθει η βελτίωση και η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εγώ πιστεύω έχω τα εφόδια και μπορώ να πάω ψηλά».

Θεοχαρίδης: «Είναι από τις καλύτερες στον όμιλο»

Ο Φίλλιπος Θεοχαρίδης παίζει μπακ και είναι 21 ετών. «Είχα τον προπονητή μας τον κ. Κουτσαφτίκη στον Λαρισαϊκό και με έπεισε να έρθω. Δουλεύουμε πολύ σωστά, καταφέραμε να διακριθούμε και στο κύπελλο. Έχουμε νεανική ομάδα αλλά μας βοηθούν οι ποιο έμπειροι. Πιστεύω πως η «Πέλα» είναι από τις καλύτερες στον όμιλο, εγώ σπουδάζω ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, θέλω να ασχοληθώ με την προπονητική και πιστεύω πως το ποδόσφαιρο που παίζω θα με βοηθήσει».