Βαθμολογία

Συνεργασία ΠΣΑΤ με Super League και εκπροσώπους Τύπου των ΠΑΕ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους Τύπου και Επικοινωνίας των ΠΑΕ και της Super League, πραγματοποιήθηκε σήμερα (20.9.2016) στα γραφεία του ΠΣΑΤ.

Αντικείμενο της, η συζήτηση και καταγραφή των δεδομένων που υπάρχουν, με την επδίωξη επίλυσης των όποιων προβλημάτων υπάρχουν, σχετικά με την πρόσβαση και τις συνθήκες εργασίας των αθλητικών συντακτών, στις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν οι ΠΑΕ.

Διαπιστώθηκε κοινή συναντίληψη και διάθεση περαιτέρω συνεργασίας ώστε να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών Τύπου, προς όφελος των αθλητικών συντακτών και του αγαθού της ενημέρωσης γενικότερα.

Παρόντες  στη συνάντηση από πλευράς του Δ.Σ του ΠΣΑΤ ήταν, ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, η Β’ Αντιπρόεδρος Χριστίνα Αμερικάνου, ο Γεν. Γραμματέας Φώντας Χήτας και το Μέλος Φάνης Σκύφτας.

Από πλευράς των Γραφείων Τύπου παραβρέθηκαν οι συνάδελφοι, Γιάννης Μπίλιος (ΑΕΚ), Γιάννης Ντάλλας (Αστέρας Τρίπολης), Σωτήρης Κλειδαράς (Λεβαδειακός), Σπύρος Σιαμπλής (Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπιτσικώκος (Πανιώνιος), Κώστας Κουκουλάς (Πλατανιάς).

Από το Γραφείο Τύπου της Super League παρόντες ήταν ο Πιέρ Κοσμίδης και ο Δημήτρης Μαυροειδάκος.