Βαθμολογία

Τιμωρία από τη ΦΙΦΑ στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος μπορεί να προσπαθεί μέσω… παραθύρου να βρεθεί στη Β’ Εθνική και να ρίξει τον Πανελευσινιακό (αν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μην παίξει πουθενά, με δεδομένο ότι δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στη Γ’ Εθνική), αλλά έχει και άλλα… τρεχάματα. Κάποιες παλιές «αμαρτίες» κυνηγούν τους νησιώτες και τη Δευτέρα (19/9), σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έσκασε μια… πονεμένη ιστορία.

Η ΦΙΦΑ έστειλε στην ΕΠΟ τελεσίδικη απόφαση τιμωρίας των Ζακυνθινών για ανεξόφλητα χρέη στον Κολομβιανό πρώην ποδοσφαιριστή τους Χιράλδο Αντρές Μαουρίτσιο Μαρίν!

Ο 27χρονος επιθετικός, που βρέθηκε στη Ζάκυνθο τη σεζόν 2013-14 μετρώντας 4 συμμετοχές με 2 γκολ, δεν πληρώθηκε τα συμφωνηθέντα, έκανε προσφυγή στις αρμόδιες επιτροπές της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας και έτσι η τελευταία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι οι νησιώτες έχουν ποινή -3 βαθμών, όπου και όταν παίξουν!

Μάλιστα, η απόφαση της ΦΙΦΑ κοινοποιήθηκε ήδη και στην Ένωση Β’ Εθνικής, η οποία είχε επικυρώσει με αστεράκι τη βαθμολογία ως προς τις ομάδες που υποβιβάσθηκαν από την περσινή σεζόν.