Βαθμολογία

Απάντησε στον Βερύκιο πιπιλώντας το δάχτυλο της!

Η αντίδραση του Βερύκιου για την επιστροφή του Μουτσινά! Η ενόχληση της Γκολέμα και η απάντηση στον Βερύκιο! «Εγώ όταν έκανα τις δηλώσεις και τις αναφορές μου για τον Νίκο Μουτσινά, ήξερα ότι γινόντουσαν συζητήσεις, όταν εσείς όλοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ πιπιλάγατε το δάχτυλο σας. Τα είπα αυτά γιατί πρώτον αυτή ήταν η άποψη τους, δεύτερον διότι στην διαπραγμάτευση είχα άποψη. Η άποψη η δική μου, η εκτίμηση η δική μου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν γυρνάς με όσα και όπως έφυγες» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην Ειρήνη Γκανιάτσου αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάτσει στο τέλος της περασμένης σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά.

Δήμος Βερύκιος για Νίκο Μουτσινά: «Μόνο ως τουρίστας μπορεί να έρθει στον Alpha»

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις του στον αέρα της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από την Ντέπυ Γκολεμά η οποία βρισκόταν σε απευθείας σύνδεση να σχολιάσει: «Τι συμβαίνει όταν ένας δημοσιογράφος, ο Δήμος Βερύκιος, παίζει ρόλο στη διαπραγμάτευση ενός παρουσιαστή με τον σταθμό, γιατί αυτό φάνηκε από τα λεγόμενα του».

Ξέσπασμα Γκολεμά κατά Βερύκιου: «Με έχει απειλήσει ότι θα μου βγάλει τα χρήματα που πήρα από τον Alpha»

Η Ντέπυ Γκολεμά που όσο ρωτούσε η Κατερίνα Καινούργιου πιπιλούσε το δάχτυλο της, σχολίασε «Μισό λεπτό να πιπιλίσω τα δάχτυλο μου λίγο και μετά το συζητάμε» σχολιάζοντας εμμέσως τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου για τους ανθρώπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γιατί θα ανοίξει πάλι ένας πόλεμος και θα έχουμε ιστορίες και ακόμα δεν έχει αρχίσει η σεζόν. Το γεγονός ότι του κυρίου Βερύκιου του έχει δοθεί η εξουσιοδότηση να διαπραγματεύεται και να ξέρει τις τύχες των ανθρώπων του καναλιού που δουλεύει, δεν είναι ένα δικό μου θέμα, είναι θέμα του ανθρώπου που έχει το κανάλι. Πάντως το θράσος περισσεύει κατά τη γνώμη μου» είπε η τηλεκριτικός.

Δήμος Βερύκιος: “Σκληρή” απάντηση στην Ντέπυ Γκολεμά! «Το αμπέλι του Alpha το έχεις τρυγήσει…»

«Καταρχήν επιστρέφω το χαρακτηρισμό ότι πιπιλάμε το δάχτυλο μας οι τηλεοπτικοί και δεν θεωρώ ότι ο κ. Βερύκιος είναι ένας τηλεοπτικός συντάκτης, εγώ για στρατιωτικό τον ήξερα. Τώρα αν άπτεται το στρατιωτικού του τηλεοπτικού, να περάσουμε μια βόλτα από το Πεντάγωνο να κάνουμε καμία άσκηση. Δεν θέλω να το συζητήσω άλλο το θέμα με συγχωρείτε. Κι εσύ να προσέχεις και τις παρέες σου.»