Βαθμολογία

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Όλοι, πλην Ολυμπιακού 50-50»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την χθεσινή διαιτησία του Φωτιάδη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ηρακλή στην οποία οι Πειραιώτες νίκησαν με 2-1.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ το 50-50 στους αγώνες υπάρχει για όλες τις ομάδες πλην του Ολυμπιακού που έχει και την εύνοια, ενώ όπως αναφέρουν περιμένουν με αγωνία την πειθαρχική κρίση για τον διαιτητή του αγώνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας».