Βαθμολογία

Αραβίδης: «Ζητάω συγγνώμη, συνεχίζω με το ίδιο πάθος»

Ο Χρήστος Αραβίδης έδειξε ειλικρινή μεταμέλεια στην συνομιλία που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, απέσυρε την ανάρτηση από το Facebook και ζήτησε δημόσια συγγνώμη με γραπτή του δήλωση.

Ο Μπάγεβιτς καλύφθηκε από την απολογία του παίκτη και την στάση που έδειξε συνολικά σήμερα και ως εκ τούτου αποφασίστηκε να το αφήσουν πίσω τους.

Μάλιστα, πριν από λίγο ο παίκτης κατέβασε την... επίμαχη ανάρτηση και προέβη σε δημόσια δήλωση, με την οποία ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στην ομάδα: «Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα.

Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας».