Βαθμολογία

Μεγάλος νικητής ο Αετός Αμυγδαλέας!

Ο Αετός Αμυγδαλέας κέρδισε με σκορ 3-1 τον Αστέρα Τυρνάβου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ την Κυριακή (18/9).

ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε λίγο ενδιαφέρον, ο Αετός κατάφερε στο 21’ να προηγηθεί όταν ο Κουρούκας πέρασε και τον κίπερ και έκανε το 1-0. Στο 37’ μια βαθιά πάσα του Λουκανίκα, ο Κουρούκας βγήκε τετ α τετ αλλά ο Μπαντής Χρ. έδιωξε με τα πόδια.

Η Αμυγδαλέα ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και πίεζε. Ο Αστέρας με αρκετές ελλείψεις προσπαθούσε στο δεύτερο ημίχρονο πιο μαχητικά, η Αμυγδαλέα όμως είχε πάλι τον κύριο λόγο.

Στο 53’ ένα καλό σουτ του Δημητρέλη μπλόκαρε ο κίπερ, στο 59’ ο Κορλός από πλάγια έδωσε στον Δημητρέλη, αυτός στον Λουκανίκα και έκανε το 2-0. Στο 60’ ο Γκαραγκούνης Σ. βρέθηκε τετ α τετ, το  σουτ όμως πήγε άουτ, στο 62’ ο Δημητρέλης έκανε τη πάσα και ο Κορλός έκανε το 3-0.

Στο 64’ ο Γκαραγκούνης Σ. έκανε το σουτ, έδιωξε όμως ο Ευαγγελούλης πάνω στη γραμμή. Στο 70’ ο Δημητρέλης έκανε το σουτ, έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ, στο 75’ ο ίδιος παίκτης είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 85’ σουτ καλό του Κορλού έβγαλε δύσκολα ο κίπερ και στο 87’ το γκολ της τιμής για τον Αστέρα, όταν έκανε τη πάσα ο Μπαντής Γ. και ο Γκαραγκούνης Σ. πέρασε το σουτ πάνω από τον Κωνσταντίνου και έκανε το τελικό 3-1.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Χατζηϊωάννίδης, Πολύζος, Πρίφτης, Υφαντής, Αντωνόπουλος, Σιούτας (27’ λ.τ. Κορλός), Λουκανίκας (75’ Ανδριανόπουλος), Δημητρέλης, Ευαγγελούλης (67’ Τασούλης), Κουρούκας.

Αστέρας Τυρνάβου (Γιώργος Δοδοντσάκης): Μπαντής Χρ., Γκαραγκούνης Χ. (46’ Μαυρίδης, 65’ Πάσιος Π.), Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Τσακίρης Χ. (54’ Γκαραγκούνης Π.), Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Σ., Γκαραγκούνης Ε., Πάσιος Β., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Νάκας, Κυρίτσης.

*Η νίκη αφιερώνεται στον άτυχο παίκτη Δημήτρη Σιούτα που τραυματίστηκε, η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.