Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Super League με τους "πράσινους" να επικρατούν με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Στραματσόνι επικράτησε εύκολα του "Άγιαξ" της Ηπείρου καθώς πέρα από τα τρία τέρματα έχασε πολλές ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, απέναντι σε έναν ΠΑΣ που έπαιζε από το 22' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολή του Πασχαλάκη, ο οποίος σε γέμισμα του Ζέκα μπλόκαρε την μπάλα εκτός περιοχής και έτσι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 38' όταν ο Κουλιμπαλί με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός με κεφαλιά έκανε το 1-0 για το "τριφύλλι" που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στην επανάληψη ουσιαστικά καθάρισε και το ματς και πιο συγκεκριμένα στο 54' όταν ο σκόρερ του 1-0 Μάρκους Μπεργκ βρήκε όμορφα στην περιοχή τον Λουντ και ο Φινλανδός με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0.

Στο 76' ο Λέτο βρήκε ωραία τον Μπεργκ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος πέτυχε το 3-0, ενώ στο 88' ο Αργεντίνος άσος των "πράσινων" διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με κοντινό σουτ από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Ιβάνοφ (34' Βιγιαφάνες), Σάμπα, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ (57' Εμποκού), Λέτο, Μπεργκ (78' Ρινάλντι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ναδάλες, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Γιάκος (46' Γαρουφαλλιάς), Ακόστα, Κούτρης (61' Ζάιρο), Μαμπουλού (26' Περιστερίδης), Κόντε.