Βαθμολογία

«Βούλιαξε» το Μελισσοχώρι (Pics)

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε το Σάββατο (17/9) ο Πολιτιστικός Σύλλογος (Άγιος Δημήτριος) με την ομάδα του Αστέρα Μελισσοχωρίου στην πλατεία του χωριού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία τουλάχιστον 1.000 ατόμων. Η βραδιά άνοιξε με τα χορευτικά συγκροτήματα των μικρών παιδιών του χορευτικού συλλόγου, τη σκυτάλη πήραν οι μεγαλύτεροι, γύρισαν το κοινό πολλά χρόνια πίσω αφού όλα τα σκετς που παρουσίασαν και τα χορευτικά ανήκουν στη παράδοσή μας.

Θυμηθήκαμε λοιπόν τον παγωτατζή και μάλιστα μοίρασε και παγωτά στα παιδιά, τον ταχυδρόμο να μοιράζει γράμματα, τον λουστράκο να γυαλίζει τα παπούτσια, τον λαχειοπώλη, την εμφάνισή της έκανε και η αγαπημένη λατέρνα. Στο κλείσιμο της παράστασης ήταν οι καλοντυμένοι κύριοι, καθώς και οι κύριοι με τις φορεσιές εκείνης της εποχής.

Όλα τα ζευγάρια λοιπόν χόρεψαν κομμάτια εκείνης της εποχής και πήραν δίκαια το χειροκρότημα. Τη σκυτάλη πήρε η ομάδα του Μελισσοχωρίου με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη ο οποίος βράβευσε με τη σειρά του για την μεγάλη του προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Ανδρέα Καρακάση.

Η βραδιά είχε πλούσια εδέσματα, άφθονο κρασί και όσοι βρέθηκαν χόρεψαν με την καρδιά τους. Φυσικά βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα και ο προπονητής κ. Ηλίας Αράπης.

Το athleticlarissa.gr θέλει να δώσει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που διοργάνωσαν αυτή την όμορφη βραδιά και φυσικά βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες.