Βαθμολογία

Ιτούδης: «Παράδειγμα για όλους ο Διαμαντίδης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας πως αισθάνεται περήφανος για όλα όσα έζησε κοντά του. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον νέο Παναθηναϊκό, αλλά και στην ομάδα του, υποστηρίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του συγκροτήματός του στο τουρνουά "Diamonds Are Forever".

«Είμαι περήφανος που είχα την τιμή να ζήσω κοντά του, να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και να ζήσω την εξέλιξή του ως ανθρώπου και αθλητή. Αποτελεί παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους και τους αθλητές και μια αξία που θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε τις… εντολές που είχε δώσει για τη συμμετοχή του. «Είπα στους παίκτες μου να αφήσουν τη φάση. Ο Δημήτρης αποφάσισε να δείξει τον αλτρουισμό του κάνοντας δύο πάσες και στο τελευταίο σουτ ήταν άτυχος».

Ερωτηθείς για το νέο Παναθηναϊκό, σχολίασε ότι: «…είναι αλλαγμένος, έχει πιο γεμάτο ρόστερ».

Όσο για την ΤΣΣΚΑ, είπε: «Ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό τουρνουά για μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, υπάρχουν στοιχεία που μπορούμε να βελτιώσουμε αλλά δεν είχαμε μεγάλο rotation. Το να υπερασπιστείς τον τίτλο σου είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να έχουμε υγεία στο σώμα και την ψυχή για να είμαστε πλήρεις».