Βαθμολογία

Κετσπάγια: «Δυσκολέψαμε τον εαυτό μας»

Πιο εύκολα θα μπορούσε να έχει έρθει για την ΑΕΚ η νίκη, που επικράτησε 2-0 της Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου (17/9), και ο Τιμούρ Κετσπάγια το γνωρίζει, αφού οι ποδοσφαιριστές του σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες. Αυτό δεν του άρεσε και δεν το έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον αγωνιστικό χώρο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο της Ένωσης που έδωσε το παρών.

Αναλυτικά είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε όσο καλά μπορούσαμε σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για σκορ ασφαλείας στο β’ ημίχρονο. Ευτυχώς που μπήκε και το δεύτερο γκολ. Σημαντικό να παίζεις εκτός έδρας και να κερδίζεις. Πιο πολύ δυσκολέψαμε τον εαυτό μας σήμερα. Αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές. Είναι κρίμα και για τη Βέροια. Όταν μπήκα μέσα, είδα πόσο δύσκολα ήταν. Στο γήπεδο καλό ματς παίχτηκε πάντως. Μπράβο και στις δύο ομάδες. Η Βέροια έκανε και αυτή φάσεις, δεν παίζουμε μόνοι μας. Παίζει και ο αντίπαλος στο γήπεδο. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες. Χάσαμε γκολ που δεν χάνονται. Και ο αντίπαλος αντιδρά παίζει στην έδρα του και κάνει και αυτός φάσεις. Κάναμε αλλαγές, βοήθησαν, όχι από την αρχή, αλλά στο τέλος βοήθησαν για να κερδίσουμε. Είναι ευχάριστο η παρουσία τους».

Ενώ για τον κόσμο, ο Κετσπάγια τόνισε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Νομίζω ότι παίζαμε στην έδρα μας με τέτοιο κόσμο. Μας βοήθησαν. Παίξαμε πολλά ματς χωρίς κόσμο. Χαιρόμαστε που μας ακολουθούν. Τους χαροποιήσαμε».