Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Καλύτεροι από το ματς με Ολυμπιακό»

Δεύτερη ήττα για τη Βέροια, αλλά με καλύτερη εικόνα. Το βράδυ του Σαββάτου (17/9) οι Ημαθιώτες έχασαν με 2-0 από την ΑΕΚ, αλλά έδειξαν πως έχουν κάνει βήματα προόδου από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό δήλωσε και ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης στη συνέντευξη Τύπου, στην οποία μεταξύ άλλων στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η «Βασίλισσα του Βορρά», ενώ τόνισε ότι σταδιακά γίνεται πιο ομάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα αποτέλεσμα άσχημο για εμάς, απέναντι σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Είχαμε πάντως καλύτερη εικόνα από το προηγούμενο ματς. Πιο μαχητική, καλύτερη κατοχή από το ματς με Ολυμπιακό. Από τέτοια ματς πρέπει να παίρνουμε αυτοπεποίθηση. Να την εφαρμόζουμε μέσα στο γήπεδο.

Κακή στιγμή στο πρώτο γκολ για εμάς, συμβαίνουν αυτά. Πιστεύουμε ότι δεν έβλεπε ο τερματοφύλακας. Δεν θέλουμε να φεύγουν τα παιχνίδια από εμάς. Για 20 λεπτά στο β’ ημίχρονο κάναμε φάσεις, είχαμε κατοχή, αλλά οι αναγκαστικές αλλαγές μας άλλαξαν τον σχεδιασμό. Αλλάξαμε παίκτες, θέλαμε να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ. Τελικά μας βρήκε η ΑΕΚ ανοιχτούς σε μία φάση και τελείωσε το ματς. Αφού διεκδικούμε βαθμούς γινόμαστε πιο ομάδα. Μια νέα ομάδα σαν τη Βέροια, πρέπει να ψάχνει βαθμούς και να βελτιώνει την εικόνα της. αγώνα με αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε βαθμούς. Όταν τελειώσει το κακό πρόγραμμα, θα έρθουν οι βαθμοί. Στηρίζουμε τους παίκτες μας και συνεχίζουμε.

Ο Καλί έχει να παίξει 1 χρόνο, ο Ασίγκμπα λόγω Αλμέιδα δεν μπορούσε να παίξει εκεί. Ο Βασιλαντωνόπουλος είχε καλή παρουσία, ανταποκρίθηκε. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Οι ομάδες με πολύ κόσμο φέρνουν φιλάθλους. Μακάρι να έρχονται και οι δικοί μας περισσότεροι».