Βαθμολογία

Αποδοκιμασίες για Λουτσέσκου

Προβληματική παρουσιάστηκε η Ξάνθη και στο δεύτερο παιχνίδι της στη σεζόν γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο στα Πηγάδια με τον κόσμο να μουρμουράει από πολύ νωρίς.

Οι «κυανέρυθροι», άλλωστε, στο 16' προηγούνταν με 2-0, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η δυσαρέσκεια του κόσμου να μην κρύβεται. Εκείνος που βρέθηκε στο στόχαστρο περισσότερο απ' όλους ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους γηπεδούχους.

Κάτι τέτοιο δεν το συναντάμε συχνά από τους φιλάθλους της συγκεκριμένης ομάδας, οι οποίοι τα... έχωσαν και στον Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος σπατάλησε τη σημαντικότερη ευκαιρία των ακριτών στο πρώτο μέρος.

Τέλος, μετά το ματς ο Λουτσέσκου δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Το κακό ξεκίνημα όπως και στην Αθήνα, 2-0 από πολύ νωρίς. Βέβαια, είναι δύσκολο να κρίνουμε το αποτέλεσμα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0 από δικά μας λάθη. Ψυχολογικά μας κυρίεψε το άγχος και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από δικά μας λάθη το 2-0 και λόγω άγχους δεν μπορέσαμε να το ανατρέψουμε».