Βαθμολογία

Νίκη στις Μουρνιές ο Κισσαμικός

Παραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα, ο Κισσαμικός επικράτησε 2-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (17/9).

Ο αγώνας των Μουρνιών, ο οποίος διεξήχθη εξαιτίας του ρεπό που είχαν οι γηπεδούχοι στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επεφύλασσε γκολ στο φινάλε των δύο ημιχρόνων.

Με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Σταθάκης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 84’, έπειτα από λάθος εκτίμηση του Καλοριζικάκη, ο Μάντζης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με κοντινό πλασέ.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες υποχρεώθηκαν σε μία αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμών (ο Γωνιωτάκης για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ο Βλάχος για τον Κισσαμικό). Μάλιστα, ο άσος των γηπεδούχων χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα στο φρύδι.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Σφακιωτάκης, Κυτράκης, Κομπογεννητάκης, Γαλανίδης, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, Περδικάκης, Παπαθανασίου, Τσίτας, Δρακάκης.

Έπαιξαν και οι: Καλοριζικάκης, Ταταράκης, Παληγεώργος, Σάμπα, Σταθινάκης, Βεστάκης, Γωνιωτάκης, Ζντράβκοβιτς, Ασκητίδης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης (46’ Γκέκας), Παγώνης (46’ Κουρέλλας), Ραπτάκης, Σταθάκης (55’ Παντελάκης), Τσοντάκης (85’ Λουβιτάκης), Σελινιωτάκης (46’ Γκούμας), Ενγκουέμ (65’ Αντωνιάδης), Ποκόνγκ (55’ Βλάχος, 80’ λ.τρ. Φυντικάκης), Κίκε (70’ Μάντζης), Τιάγκο Σίλβα (55’ Μαρτίνεθ), Μίλιτς (65’ Θέος).