Βαθμολογία

Βέροια – ΑΕΚ 0-2

Αποστολή εξετελέσθη για την ΑΕΚ στην Βέροια. Η Ένωση, παρότι θα μπορούσε να καθαρίσει ακόμη πιο εύκολα, έκανε το δύο στα δύο παίρνοντας τη νίκη στην Ημαθία με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ στο 18’ κι από εκεί και πέρα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Από ένα δοκάρι είχε ο Μάνταλος και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, ενώ οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες ώστε να καθαρίσουν νωρίτερα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βάργκας (87’) στο φινάλε, με τον Μπακασέτα να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη φάση (έκανε το τακουνάκι στον Βενεζουελάνο). Τραυματίστηκε ο Αλμέιδα στην πλάτη στο 40ο λεπτό κι αποχώρησε.

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Αραγονέ, Ναβαλόφσκι (81’ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46’ Κάλβο), Άρτσε (71’ Μιλίεβιτς), Μαρτίνεθ, Καπετάνος.

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (82’ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πατίτο, Αλμέιδα (41’ Βάργκας).