Βαθμολογία

Πλατανιάς - Λεβαδειακός 3-2

Δεύτερη νίκη του Πλατανιά, δεύτερη ήττα του Λεβαδειακού σήμερα Σάββατο 17/9 στα Χανιά με τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-2 των αντιπάλων τους ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 34', όμως η χαλαρότητα τους έδωσε τον δικαίωμα στο Λεβαδειακό να κάνει το 3-2 και να έχει και δοκάρι για το 3-3.

Στο 18' ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ όταν ο Μανούσος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία ανάμεσα σε Ζεζίνιο και Μεντί και με συρτό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν το ίδιο εντυπωσιακά και στο 26' έφτασαν στο 2-0 πάλι με σκόρερ τον Μανούσο που δέχτηκε ωραία μπαλιά του Γιακουμάκη ο οποίος ήταν ο σκόρερ του 3-0 οκτώ λεπτά αργότερα.

Οι Βοιωτοί μείωσαν σε 3-1 με σουτ του Καραχάλιου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ στο 72' πέτυχαν το 3-2 με τον Πέτρο Γιακουμάκη. Μάλιστα στο 78' είχαν δοκάρι με τον Μιλιάζες με τον Πλατανιά να πέρνει τελικώς μια αγχώδη νίκη.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (82΄Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70' Τσουράκης), Μανούσος (90'+2), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος, Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46' Τόνι Σίλβα)