Βαθμολογία

Γιαλιάς: «Αποχωρώ από τα Τρίκαλα»

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Χρήστος Γιαλιάς με αφορμή την καταγγελία των Τρικάλων σε Βάρος της Βέροιας η οποία απορρίφθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΤ ξεκαθάρισε πως έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τους Θεσσαλούς και θα το κάνει ακόμα και αν καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

«Αποχωρώ. Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Θα αποχωρήσω λίαν συντόμως. Θέλω απλά να σκεφτώ το πότε», είπε στην ιστοσελίδα metrosport.gr αρχικά λόγω όσων συνέβησαν στο θέμα της Βέροιας με την απόφαση να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Προσέξτε… Είπα, μάλιστα, να υποβιβαστεί η Βέροια, αλλά να μην ανέβουν τα Τρίκαλα. Προσωπικά, έχω ελεγχθεί. Ολα είναι νόμιμα και καθαρά Σύστημα, παρασύστημα, κουράστηκα. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και μάλλον δεν… ταιριάζω στον χώρο. Θα τους αφήσω και το πεδίο ελεύθερο. Μεταβιβάζω τις μετοχές μου. Πουλάω… Θα μου πεις, τώρα, ποιος αγοράζει;

Κι ό,τι λέω, το εννοώ. Οτι λέω, το κάνω. Δεν μπαίνω στον κουβά κανενός. Ούτε του ενός, ούτε του άλλου… Δεν είμαι ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Είμαι με τον ΑΟΤ, είμαι με τα Τρίκαλα.

Δεν έχω πρόβλημα να με λένε πρόεδρο. Απλώς το θέμα είναι πως σκέφτομαι να φύγω είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι. Ωστόσο και να ανέβω κατηγορία, πάλι θα φύγω. Θα αποχωρήσω. Ας πάρει την ομάδα ο επόμενος. Εχω πάρει την απόφαση μου. Είναι δεδομένη».