Βαθμολογία

«Καμία κουβέντα αν δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν από την ΠΑΕ την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με τα όσα έγιναν στον περυσινό εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην συνάντηση με την ΠΑΕ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας «Ultras Gate 3» .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Mε αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι θα μιλήσει με τους οργανωμένους, όταν λέμε οργανωμένους φανταζόμαστε δεν εννοούμε 4-5 άτομα ή παρέες ατόμων όπως θέλουν κάποιοι να τους βαφτίζουν για να τους χρησιμοποιούν, αλλά ένα κίνημα που στέκεται όρθιο στο πλάι της ομάδας εδώ και τρεις δεκαετίες.

Θα θέλαμε να το πούμε για μια φορά ακόμη ότι εδώ και 1,5 μήνα βγάλαμε 3 ανακοινώσεις και η απάντηση ήταν η στοχοποίηση 2 ατόμων μας και κάλεσμα 3 μελών στο αστυνομικό τμήμα μετά από καταγγελίες του προέδρου, ενός δημοσιογράφου και ενός κάμεραμαν στον εισαγγελέα. Δεν απαντήθηκε τίποτα από αυτά που γράφτηκαν στις ανακοινώσεις! Γιατί;

Από πότε η κριτική και η ελευθερία έκφρασης είναι έγκλημα; Από πότε ο πρόεδρος έχει το δικαίωμα να γρονθοκοπεί φίλαθλο της ομάδας; Από πότε οι οργανωμένοι έγιναν εχθροί της ομάδας όπως θέλουν να τους αποκαλούν κάποιοι για να δημιουργούν κλίμα στη πόλη; Και στo κάτω-κάτω της γραφής μας βρήκαν μερικοί δεν τους βρήκαμε. Με αλληλοσεβασμό και ενότητα η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ποτέ δεν χάνει! Πού είναι αυτά λοιπόν;

Αν δεν αποκαταστήσουν με ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση την αλήθεια δεν θα παραβρεθούμε σε καμία κουβέντα με κανένα. Έχουμε τόσο καιρό που ζητάμε μια ΣΟΒΑΡΗ απάντηση για τα γεγονότα στον αγώνα με το Αίγιο και σαν απάντηση πήραμε όλα τα προηγούμενα, αλλά και συκοφαντίες προς τους οργανωμένους με ψεύδη και γεγονότα ψεύτικα. Ζητάμε την αποκατάσταση των παιδιών και για μία τελευταία φορά μια ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ απάντηση από την ΠΑΕ και μετά θα πούμε ό,τι έχουμε να πούμε.

ΥΓ: Μπράβο στην ομάδα για το διπλό στα Τρίκαλα».