Βαθμολογία

Καραμούτης: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Κούγια»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας, Χρήστος Καραμούτης, ο οποίος έκανε λόγο για την επικείμενη εκδήλωση στο γήπεδο της Αμυγδαλέας την Παρασκευή (16/9/ 21:00).

Αναλυτικά όλα όσα είπε για την αποψινή εκδήλωση:

« Όλα γίνονται όπως πρέπει και θα είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. θα βραβεύσουμε τον κ. Αλέξη Κούγια και τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτη Μαντζανά , τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη αλλά και τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.

Αφουγκραζόμαστε την οικονομική κρίση που υπάρχει γι αυτό η είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά μέχρι 15 ετών θα είναι δωρεάν.

Στο τραγούδι είναι ο γνωστός Κώστας Σαφέτης και η Αφροδίτη Δάφνη και στο κλαρίνο ο Παναγιώτης Πλακιάς. Η εκδήλωση θα έχει πλούσια λαχειοφόρο.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Κούγια, ο οποίος παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα θα παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας. Έχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλά δώρα και γίνεται μεγάλος αγώνας. Θέλουμε αυτό να γίνει θεσμός για την ομάδα του χωριού μας.»