Βαθμολογία

«Έχουμε υποχρέωση να κερδίζουμε στην έδρα μας»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε για την ανατροπή της ομάδας του κόντρα στην Αστάνα και το πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Aναλυτικά όσα είπε ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League:

«Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο. Είδατε το παιχνίδι... Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε πλήρως, είχαμε τον έλεγχο και κάναμε σχεδόν ένα τέλειο ημίχρονο αλλά δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Στο ημίχρονο ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να πιστέψουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να γυρίσουμε το ματς. Η πίστη κινεί βουνά».

Για το ότι Ντε Καμάργκο και Μπερτόλιο έδωσαν σημαντικές βοήθειες: "Οι αρχικοί έντεκα έκαναν ένα καλό παιχνίδι και όπως είπα πριν λίγες μέρες, αυτοί οι παίκτες που πήραμε θα είναι έτοιμοι και θα μπούνε στην ομάδα, να κάνουν την διαφορά. Ο Ιγκόρ σήμερα μπήκε και έβαλε το νικητήριο τέρμα".

Αν είναι ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση: "Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Έχουμε υποχρέωση να κερδίζουμε στην έδρα μας και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την βοήθεια σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στο τέλος μας έδωσαν την ώθηση για να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ".