Βαθμολογία

Βλέπει αλλαγές ο Μάγγος

Aλλαγές έχει δει στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Γιάννης Μάγγος, αν κρίνει κανείς από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (15/9) μετά το ματς με τα Τρίκαλα. Παράλληλα, ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο, καθώς και τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάγγος: «Είτε φιλικό, είτε επίσημο ήταν ένα ντέρμπι ξέρουμε τι σημαίνει ένα ματς μεταξύ Τρικάλων-Καρδίτσας. Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο και σε αθλητικά πλαίσια. Μια πάρα πολύ καλή φιλοξενία θα την ανταποδώσουμε.

Έγινε ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη κατά κράτος η ομάδα των Τρικάλων με μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, με σωστές κινήσεις με αλλαγές παιχνιδιού. Η ομάδα αρχίζει και δουλεύει διαφορετικά.

Θεωρώ ότι στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την ομάδα κάποια μέτρα στο γήπεδο, πιέσαμε, ξέρουμε τις δυνατότητες των παικτών μας, ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε γιατί θέλουμε να δοκιμάζουμε κάποια συστήματα, δοκιμάζουμε σχήματα, καταστάσεις, πρόσωπα και το αποτέλεσμα δεν μετράει.

Στα άλλα φιλικά χάσαμε, σήμερα κερδίσαμε αλλά και πάλι είναι ανούσιο. Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουν οι προπονητές τι έχουνε. Τα παιδιά προσπαθούν και στις προπονήσεις και στα φιλικά. Σίγουρα υπάρχει κούραση και για τις δύο ομάδες.

Υπάρχει το άγνωστο πότε θα αρχίσουμε και τι προγραμματισμό θα κάνουμε και πως θα πάμε στις προπονήσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε για το φιλικό με τον Αιγινιακό που έχουμε στην έδρα μας. Θα δοκιμάσουμε ξανά σύστημα, καταστάσεις.

Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων ότι καλύτερο, έχει ένα προπονητή που είναι τιμή όλων που βρίσκεται εδώ στη Θεσσαλία και η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο γιατί είναι σίγουρα από τα φαβορί. Καλή συνέχεια».