Βαθμολογία

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Άρης Κουλουρίου

Ο Άρης Κουλουρίου επανέρχεται δριμύτερος αφού σε όλα τα σημεία παρουσιάζεται δυνατότερος και θέτει γερές βάσεις από την διοίκηση μέχρι την οργάνωση στους παίκτες της ομάδας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η ομάδα θα μετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και στα ηνία βρίσκεται ο πρόεδρος ο κ. Βασίλης Μαντζανάς και ένα επιτελείο πολλών δυναμικών ανθρώπων στην διοίκηση.

Προπονητής είναι ο Βασίλης Κυριάκος, ενώ παρέμεινε ο βασικός κορμός από την περσινή χρονιά και έχει αναμειχθεί ένα πολύ καλό υλικό από έμπειρους και νέους παίκτες που πραγματικά φέτος θα παλέψουν για να κάνουν την διαφορά.

Ο στόχος σε όλους τους τομείς είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο Κουλούρι και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Βασίλης Μαντζανάς (πρόεδρος)

«Είμαι παλαίμαχος διαιτητής και ποδοσφαιριστής. Όσον αφορά την διαιτησία σταμάτησα το 2012 και αυτό γιατί χρειάστηκα ένα διάλειμμα για πολλούς λόγους από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο η αγάπη μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ώθησε να αναλάβω αυτή την ομάδα χωρίς να έχω καταγωγή από εδώ, αλλά γιατί ήταν από τα πιο συμπαθεί σωματεία ο Άρης Κουλουρίου. Προσπαθούμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, όσον αφορά το πρεστίζ της ομάδας και την οργάνωσή της. Βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου με την συνδρομή του δήμου Λάρισας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο αγωνιστικό κομμάτι και για τις μονάδες που έχουμε και για το σύνολο. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα και με το σύνολο των παιδιών που διαθέτουμε δικαιούμαστε να κλείνουμε το μάτι όχι μόνο στην άνοδο αλλά και στο πρωτάθλημα».

Βασίλης Κυριάκος (προπονητής)

«Ήρθα σε αυτή την ομάδα γιατί με κάλεσε η διοίκηση και ιδιαιτέρως ο αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Νεράντζης. Υπάρχει πολύ καλό υλικό στην ομάδα με έμπειρους και νέους παίκτες. Υπάρχει ανταγωνισμός, θέληση και αρκετή συμμετοχή από τα παιδιά. Όλη η διοίκηση (7 ατόμων) είναι παρούσα στις προπονήσεις, το γήπεδο μας προσφέρει όλες τις ανάγκες μας. Στόχος από την διοίκηση και από εμάς είναι ξεκάθαρα η άνοδος».

Γιώργος Νεράντζης (ποδοσφαιριστής)

«Αγωνίζομαι για 3η χρονιά στον Άρη Κουλουρίου. Φέτος είμαστε πολύ οργανωμένοι, ευχαριστούμε τον προπονητή που ήρθε στην ομάδα και θα μας βοηθήσει πολύ. Έχουμε πολύ διάθεση για δουλειά, παρέμεινε ο βασικός κορμός και έχουμε προσθήκες νέων παιδιών. Πέρασαν τέσσερις εβδομάδες σκληρής δουλειάς στις προπονήσεις, η διοίκηση και ιδιαιτέρως ο πρόεδρος είναι κατά πάνω μας, εύχομαι να είμαστε υγιείς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα η καλή πορεία στο πρωτάθλημα θα έρθει».

Γιάννης Γκρέτσης (ποδοσφαιριστής)

«Εγώ ήρθα από τη Νεάπολη, έχουμε ένα πολύ όμορφο κλίμα στην ομάδα και υπάρχει ένας πολύ σοβαρός παράγοντας που είναι ο πρόεδρός μας. Ο προπονητής είναι πολύ καλός, υπάρχει πολύ όρεξη για προσφορά. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και φυσικά να αλλάξουμε κατηγορία».

Άγγελος Μιχόπουλος (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Άρη Κουλουρίου, φέτος έχουμε και πολύ καλό υλικό. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και ο προπονητής μας πολύ καλός. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα αλλάξει κατηγορία».

Αγιασμός, βραβεύσεις και φιλικό

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα (15/9) με το ΤΕΕ, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης του Άρη Κουλουρίου. Στη συνέχεια τιμήθηκε ο κ. Αθανάσιος Καρλιγκιώτης για τα 20 χρόνια προσφοράς του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που διετέλεσε πρόεδρος σε διάφορα σωματεία, από τον πρόεδρο του Κουλουρίου κ. Βασίλη Μαντζανά. Η δεύτερη τιμητική πλακέτα πήγε στο ΤΕΕ, αφού ήταν για 2 χρονιές πρωταθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για την ιστορία το φιλικό παιχνίδι έληξε με σκορ 5-1 υπέρ του Άρη Κουλουρίου με τέρματα των Ρόκα, Νεράντζη, Φλώρου, Γαρυφαλλόπουλου και Κοτάκου.

Άρης Κουλουρίου (Βασίλης Κυριάκος): Παπαγούλας, Τσιάρας, Δέλλας, Καρλιγκιώτης Μ., Καλογερόπουλος, Κούμε, Νεράντζης Γ., Ρόκας, Σταμέλος, Γκρέτσης, Κοτάκος.

Έπαιξαν και οι: Ανδρέου, Κουρούκας, Παπαγεωργίου, Φλώρος, Μετάνι, Μαντής, Μιχόπουλος, Φασούλας, Καρλιγκιώτης Α., Γαρυφαλλόπουλος, Χριστοδούλου.

ΤΕΕ: Κερέμης, Αποστολάκης, Χύτας, Γουλόπουλος, Ρουμελιώτης, Γκουντουβάς, Φιλανδριανός, Ράπτης, Λιάγκος, Ζιρδέλης, Κλεισιάρης.

Έπαιξαν και οι: Πρεζεράκος, Κοντοτάσιος, Καλτσάς, Ζυγογιώργος, Λυτροκάπης.