Βαθμολογία

Στην Α1 και με τη βούλα η Δόξα Λευκάδας

Εδώ και μέρες ήταν οριστικό απλώς έπρεπε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Αυτό έγινε την Πέμπτη (15/9) με πενταμελή επιτροπή ειδικής αδειοδότησης να επικυρώνει την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Α1 κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό έγινε ύστερα από την απόφαση της Κηφισιάς να δηλώσει αδυναμία λόγω οικονομικών προβλημάτων και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, το άλλο θέμα που συζητήθηκε στο Δ.Σ. της Πέμπτης ήταν το ποιες κινήσεις γίνονται προκειμένου να βρεθεί κεντρικός χορηγός για το πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Στην σημερινή (15/9) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ:

* Επικυρώθηκε η απόφαση της πενταμελούς επιτροπής ειδικής αδειοδότησης για την άνοδο στην Basket League της Δόξας Λευκάδας στην θέση της Κηφισιάς που δήλωσε αδυναμία να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

* Τα μέλη του Δ.Σ., επίσης, ενημερώθηκαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες για την επίτευξη συμφωνιών για την κεντρική χορηγία της Basket League και τα υπόλοιπα χορηγικά προγράμματα».