Βαθμολογία

Με κόσμο το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Παρουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Λεωφόρο η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι "πράσινοι" κουβαλούσαν τιμωρία από την περσινή σεζόν και θα έπρεπε να αγωνιστούν ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, όμως μετά την έφεση που κατέθεσαν η ποινή έπεσε και πλέον θα υπάρχει μόνο χρηματικό πρόστιμο.

Έτσι το "τριφύλλι" θα υποδεχτεί το μεσημέρι της Κυριακής τον "Άγιαξ" της Ηπείρου παρουσία του κόσμου του και μόνη τιμωρία θα είναι τα 19.500 ευρώ που θα πληρώσει ο σύλλογος ως πρόστιμο.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

Με την υπ΄ αριθμόν 90/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. κατά της υπ’ αριθμόν 161/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Δέχεται ότι η εκκαλούσα τέλεσε πράξεις που αφορούν παράβαση των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 1, 15 παρ. 2 περ. δ και ε, 7 στοιχ. γ και 15 παρ.3 περ. Β στοιχ. β εδ. α του Π.Κ.. Επιβάλλει στην εκκαλούσα συνολική χρηματική ποινή 19.500 ευρώ.