Βαθμολογία

«Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε»

Προσωπική δήλωση, με αφορμή την απόφαση της ΕΕΑ για τον Πανελευσινιακό, έκανε την Τετάρτη (14/9) ο Σπύρος Δημόπουλος. Ο πρόεδρος των «Σταχυοφόρων» υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι «νόμιμη και καθαρή», ενώ εξέφρασε την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για τη Ζάκυνθο.

«Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε», τόνισε μεταξύ άλλων. ο ισχυρός άνδρας του Πανελευσινιακού. Αναλυτικά: «Μετά την απόφαση της ΕΕΑ η οποια μας παρέπεμψε στο πειθαρχικό όργανο όσον αφορά την καταγγελία της ΠΑΕ Ζάκυνθος έχω να δηλώσω τα εξής: Βιαστήκανε πολλοί να σβήσουν την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Εδώ και τρεις μήνες με ύπουλους και πλάγιους τρόπους, η ομάδα της Ζακύνθου προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα μου είναι νόμιμη και καθαρή σε όλα και θα μείνει στην κατηγορία.

Δεν τα βάζεις με ομάδα που είναι αψεγάδιαστη στην αδειοδότηση και όλα τα στάδιά της επιτήρησης όταν δεν έχεις περάσει όλα τα στάδια και χρωστάς σε όλο τον κόσμο. Αφού το θέλουν έτσι θα το συνεχίσουμε ως το τέρμα.

Η ομάδα ήταν είναι και θα είναι στη Β’ Εθνική. Θα υποστηρίξουμε το δίκαιο της ως το τέρμα. Οι καταγγελίες που θα ακολουθήσουν θα είναι τόσο σοβαρές που δεν θα τα βγάλετε πέρα. Βιαστήκατε να πανηγυρίσετε».