Βαθμολογία

Συμφωνία Ιάλυσου με την Globe One Digital

Σε συμφωνία με την Globe One Digital προχώρησε η ομάδα του Ιάλυσου ως χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η ομάδα της Ρόδου ανακοίνωσε την συμφωνία της με την εταιρεία που διαπρέπει στον τομέα της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ροδίτικης ομάδας:

Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρία Globe One Digital και την καλωσορίζει ως μεγάλο χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Globe One Digital αποτελεί παράδειγμα Ελληνικής εταιρείας που με σύνεση και τόλμη διαπρέπει στον τομέα της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που έχει αποσπάσει σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Το όραμά των ανθρώπων του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, πέρα από το ίδιο το άθλημα, εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαστε σίγουροι ότι η Globe One Digital θα είναι αρωγός του οράματος μας αυτού.

Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στην Ελληνική κοινωνία μέσω του Ελληνικού αθλητισμού.