Βαθμολογία

Δεν ξεκινάει η Football League χωρίς TV

Δεν θα γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League που είναι προγραμματισμένη για τις 25 Σεπτεμβρίου αν δεν λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας.

Εξάλλου η εξασφάλιση της τηλεοπτικής στέγης και των συνεπαγόμενων εσόδων για τις ομάδες είναι αναγκαία συνθήκη για να αρχίσει το πρωτάθλημα όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Λίγκας Στέλιος Σφακιανάκης.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας από όταν μετονομάστηκε σε Football League από Β' Εθνική ανήκαν στον OTE TV ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο και έτσι τα πάντα είναι ρευστά, ενώ λόγω της συμμετοχής του Άρη στην κατηγορία υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΕΡΤ3 που είχε και παλαιότερα τα δικαιώματα.

Παράλληλα όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Football League είναι είναι απαραίτητο να δοθεί από την κυβέρνηση παράταση τουλάχιστον ενός μήνα για να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα, μιας και μόλις σε 7 από τις 18 έδρες υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Κάμερες έχουν μόνο τα γήπεδα των Άρη, Καλλονής, Πανθρακικού, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανίων, Κισσαμικού και ΟΦΗ, ενώ σύντομα θα αποκτήσουν και τα Τρίκαλα.