Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Καλαμαριά στο Καυτανζόγλειο στο παιχνίδι της Football league 2, που θύμισε περασμένα μεγαλεία για τις δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης. Αυτοκτόνησε ο Ηρακλής και πέταξε άλλους δύο βαθμούς. Αν και οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την επαναφορά και να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος.
Ο Σαπάνης άνοιξε το σκορ στο 29' και ο Κιβρακίδης στο 42' διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή. Ο Απόλλων Καλαμαριάς μείωσε στο 45' με τον Πλατάκη και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Χατζί στο 81'.
Οι κυανόλευκοι, που πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αλλά πλήρωσαν την αδυναμία τους στο ανασταλτικό κομμάτι, έφτασαν τους δέκα βαθμούς, ενώ οι κοκκινόμαυροι τους 18.
Ηρακλής: Κελπέκης (33΄ λ.τρ. Παπατολίκας), Τροΐρης, Χασιώτης, Λιόλιος, Τριανταφυλλίδης, Παπαστεριανός, Οικονόμου, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης (86΄ Χιονίδης), Κωστάκης (58΄ λ.τρ. Παληγεώργος), Κιβρακίδης.
Απόλλων: Καρατζιοβαλής, Νάιντος, Σκέμπης, Καραπατσακίδης, Παντελιάδης (35΄ Παρμαξίδης), Μπιτέλης, Βέντζιος (66΄ λ.τρ. Καραντασιάδης), Πλατάκης (59΄ Χατζί), Λεπτοκαρίδης, Μωυσιάδης, Δερμιρτζόγλου.