Βαθμολογία

Champions League πράξη δεύτερη

Ολοκληρώνεται σήμερα 14/9 η 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων των ομίλων από τον πέμπτο μέχρι τον όγδοο.

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει δίχως άλλο είναι αυτή για τον 8ο όμιλο μεταξύ της πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβέντους και της κυπελλούχου Ευρώπης Σεβίλλη με την Κυρία να ψάχνει νίκη στην πρεμιέρα της, ενώ από την άλλη οι Σεβιγιάννοι θέλουν και εκείνοι ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι στους ομίλους με τους Ιταλούς να επικρατούν με 2-0.

Στο άλλο ματς του ομίλου αυτού η Λιόν υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τους Γάλλους να θέλουν την νίκη, ενώ οι δυο ομάδες έχουν παρελθόν στην διοργάνωση καθώς συναντήθηκαν και το 2012 με τους "λιονέ" να επικρατούν 2-0, αλλά αυτό που έχει μείνει αξέχαστο είναι το ματς στην Κροατία εκεί που η γαλλική ομάδα ήθελε νίκη με έξι γκολ διαφορά!!! και ως δια μαγείας την πέτυχε με το ευρύ 1-7.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο 5ος όμιλος με την αναμέτρηση της Τότεναμ με αντίπαλο την Μονακό να ξεχωρίζει δυο ομάδες που θέλουν την καλή πορεία στο Champions League, ένα ματς που δεν θα γίνει στην έδρα των "πετεινών". αλλά στο Γουέμπλεϊ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν τα δυο μεγάλα φαβορί στον 6ο όμιλο η Ρεάλ και η Ντόρτμουντ με την Βασίλισσα να υποδέχεται την Σπόρτινγκ, ενώ οι Γερμανοί ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στην Πολωνία με αντίπαλο την Λέγκια.

Τέλος με ενδιαφέρον αναμένεται και η πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ στον θεσμό με τις " αλεπούδες" γα τον 7ο όμιλο να αντιμετωπίζουν στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπρίζ, ενώ στο άλλο ματς η Πόρτο φιλοξενεί την Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

5ος όμιλος

21:45 Τότεναμ - Μονακό

21:45 Λεβερκούζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

6ος όμιλος

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

21:45 Λέγκια Βαρσοβίας - Ντόρτμουντ

7ος όμιλος

21:45 Πόρτο - Κοπεγχάγη

21:45 Κλαμπ Μπριζ - Λέστερ

8ος όμιλος

21:45 Γιουβέντους - Σεβίλλη

21:45 Λιόν - Ντιναμό Ζάγκρεμπ