Βαθμολογία

Σμαραγδή: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ.Σαββίδη»

Η Στέλα Σμαραγδή που βρέθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έσπευσε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη για τη βοήθεια που της παρείχε.

Η αθλήτρια από το τμήμα στίβου του ΑΣ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε την Ελλάδα για δεύτερη φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στο μήκος με επίδοση ρεκόρ 4,87 μ. κι ευχαρίστησε δημόσια τον μεγαλομέτοχο της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ για τη συνδρομή του ώστε να έχει μαζί της και τον προπονητή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μας στους Παραολυμπιακους Αγώνες του Ρίο με την 10η θέση στο άλμα εις μήκος και την 11η θέση στα 100μ. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Σαββίδη που βοήθησε να έρθει ο προπονητής μου και να είναι μαζί μου για δεύτερη συνεχόμενη Παραολυμπιάδα.

Επιπλέον ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλους εσάς που με στηρίξατε και με γεμίσατε με ευχές και πολλή όρεξη. Συνεχίζουμε δυνατά με νέους στόχους!!!"

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Μάμαλης σημείωσε: Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ. Ιβάν Σαββίδη καθώς και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον έφορο της ομάδας στίβου, τον Γιώργο Καραμυδα για όλη την στήριξη σε όλη την προσπάθειά μας».