Βαθμολογία

Champions League πράξη πρώτη

Ξεκινάει σήμερα Τρίτη (13/9) η φάση των ομίλων του Champions League με τις ομάδες να μπαίνουν στην αρένα και να δίνουν την δική τους μάχη για το καλύτερο δυνατό.

Αρχή σήμερα λοιπόν με τα παιχνίδια των ομίλων από τον πρώτο έως τον τέταρτο και την Τετάρτη υπάρχει το μενού με τις αναμετρήσεις από τον πέμπτο ως τον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης.

Στα παιχνίδια της Τρίτης ξεχωρίζουν σίγουρα η αναμέτρηση για τον τρίτο όμιλο στο Μάντσεστερ ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι που μετά το 4/4 στο Νησί θέλει την ιδανική αρχή και στο Champions League με αντίπαλο την πάντα δυνατή Γκλάντμπαχ που θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Πολιτών.

Στο έτερο ματς του ομίλου αυτού η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα-σοκ από την Αλαβές υποδέχεται την Σέλτικ και επ ουδενί δεν θέλει να σκέφτεται νέα γκέλα, ενώ οι Σκωτσέζοι προέρχονται από το ευρύ 5-1 με αντίπαλο την Ρέιντζερς.

Δυο ομάδες που αναμετρήθηκαν πέρσι στην φάση των "16" κοντράρονται για τον τέταρτο όμιλο με την Αϊντχόφεν να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και να ψάχνει την μίνι εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό από τους Μαδριλένους. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Μπάγερν αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στην πρωτάρα Ροστόφ.

Τέλος τα δυο μεγάλα φαβορί στον πρώτο όμιλο Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ κοντράρονται μεταξύ τους και θέλουν και εκείνες να κάνουν θετικό ξεκίνημα στον θεσμό.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια των ομίλων του Champions League:

1ος όμιλος

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν - Άρσεναλ

21:45 Βασιλεία - Λουντογκόρετς

2ος όμιλος

21:45 Ντιναμό Κιέβου - Νάπολι

21:45 Μπενφίκα - Μπεσίκτας

3ος όμιλος

21:45 Μάντσεστερ  Σίτι - Γκλάντμπαχ

21:45 Μπαρτσελόνα - Σέλτικ

4ος όμιλος

21:45 Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης

21:45 Μπάγερν - Ροστόφ