Βαθμολογία

Κυβελίδης: «Σοβαρότερος αντίπαλος για εμάς, ο εαυτός μας»

Για την νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, μίλησε ο παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς Λεωνίδας Κυβελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis 95,5»:

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα στα Γρεβενά: «Περιμέναμε το ξεκίνημα αυτό με βάση τα στοιχεία που έχει η ομάδα. Αν δεν τελειώσει ένα παιχνίδι ποτέ όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Ήμασταν από την αρχή σοβαροί, η διαφορά φάνηκε κι ευτυχώς όλα κύλησαν καλά στο τέλος και πήραμε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς».

Για το αν τους δημιουργεί πίεση το γεγονός ότι είναι φαβορί για την άνοδο: «Όλοι ξέρουμε σε ποιο σύλλογο έχουμε έρθει και τι στόχους έχει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, έχουμε αρκετή εμπειρία και πρέπει αυτά να τα παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο. Πολλά ακούστηκαν για το γεγονός ότι δεν κάναμε φιλικά. Δεν φάνηκε αυτό καν χθες. Ο κύριος Καλαϊτζίδης τα περισσότερα παιδιά τα ξέρει από παλιότερες θητείες, τα νέα παιδιά έδεσαν κατευθείαν, και αν είμαστε στη συνέχεια σοβαροί, εξαρτάται καθαρά από εμάς η συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το αν είναι η Δόξα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος: «Για μένα σοβαρότερος αντίπαλος για εμάς είναι ο εαυτός μας. Από εκεί κι πέρα μεταγραφικά ξεχωρίζουν Δόξα, Καβάλα και Δόξα».

Για το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας: «Γι΄ αυτό ήρθαμε στην ομάδα. Η λειτουργία της ομάδας και οι συνθήκες είναι πάρα πολύ καλές και είναι στο χέρι μας πως θα της διαχειριστούμε».

Για τις διαφορές που έχει η Β΄ με τη Γ΄ Εθνική: «Πολλές ιδιαιτερότητες έχει η Γ΄ Εθνική και ένα από αυτά είναι και τα γήπεδα. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά είναι αλήθεια. Εμείς θα πρέπει να τελειώνουμε από νωρίς τα παιχνίδια για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα».