Βαθμολογία

Κατσουράνης: «Θέλουμε στήριξη»

Θετική ήταν η πρεμιέρα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους Αχαιούς να παίρνουν την πρώτη τους νίκη επί του Παναργειακού (1-0).

Σημαντική ώθηση για το αποτέλεσμα έδωσαν πάντως και οι περίπου 2.000 φίλαθλοι της ομάδας, που βρέθηκαν την Κυριακή (11/9) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Με δήλωσή του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κώστας Κατσουράνης, ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να είναι δίπλα στην Παναχαϊκή τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Θέλω να πω στους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής να έχουν πίστη στην ομάδα και να κάνουν υπομονή. Το ποδόσφαιρο ως άθλημα από τη φύση του μας έχει διδάξει ότι δεν έχει μόνο νίκες και όμορφες στιγμές όπως σήμερα, αλλά «κουβάλαει» και ήττες…

Εμείς θέλουμε τη στήριξη του και στις νίκες και στις ήττες. Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί ότι αυτή η ομάδα δεν έχει καλά καλά κλείσει ούτε ένα μήνα μαζί και συγκροτείται από 29 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Αυτή η ομάδα λοιπόν χτίζεται μέρα με την ημέρα. Όπως χτίζονται όλες οι μεγάλες ομάδες. Θέλω ωστόσο να γνωρίζουν όλοι ότι δουλεύουμε με προγραμματισμό, σχέδιο και απόλυτο προσανατολισμό στο όραμα μας που δεν είναι άλλο από το να κάνουμε ξανά μεγάλη την Παναχαϊκή», ήταν η δήλωσή του.