Βαθμολογία

Σε καλό δρόμο ο Αγροτικός Αστέρας

Μπορεί τα φιλικά να είναι απλώς για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές και τίποτα περισσότερο, όμως, δεδομένα οι ισοπαλίες με Ηρακλή, Ξάνθη και Άρη δείχνουν ότι ο Αγροτικός Αστέρας βαδίζει προς τον σωστό δρόμο.

Οι «σταχυοφόροι» το Σάββατο (10/9) κέρδισαν τις εντυπώσεις δυσκολεύοντας τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όπως είπε ο Νίκος Νεντίδης, θα μπορούσαν ακόμη και να έχουν κερδίσει αν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Το παιχνίδι των αντεπιθέσεων φαίνεται ότι πηγαίνει στον Αγροτικό, ο οποίος γι' αυτό τον λόγο έχει επιλέξει να διαθέτει στα πλάγια γρήγορους παίκτες, όπως οι Δεινόπαπας και Πάτο. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που δουλεύει ο Νεντίδης, ο οποίος κόντρα στους «κίτρινους» δοκίμασε κάτι ακόμα, τους Φελίπε και Γκέσιο για λίγα λεπτά μαζί ώστε να δει πώς μπορούν να λειτουργήσουν.

Από εκεί και πέρα, είναι εμφανές πως σε κάποιες θέσεις το ψάχνει λίγο ακόμα. Μία από αυτές έχει να κάνει με τον δεύτερο στόπερ δίπλα στον Γκότοβο, ενώ μάχη θα δοθεί και στο κέντρο ανάμεσα στους Τεγούση, Τριανταφυλλάκο και Χατζή με τον έναν να πρέπει να μείνει εκτός.