Βαθμολογία

Νίκησε τις «ρεζέρβες» της AΣΑ ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/9) στην Πιερία. Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν κατά βάση με παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο σαββατιάτικο (10/9) ματς με τη Λαμία, καθώς και με άσους της Κ19.

Η ομάδα της Πιερίας σκόραρε με τους Πασαλίδη και Κυζερίδη (από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο), ενώ στο 76’ ο Πρίφτης απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Φασίδη.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του ματς η διοίκηση του Αιγινιακού, παρουσία και του Περικλή Αμανατίδη (σ.σ. πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»), δεξιώθηκε την αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Ράτκο (20' Πασαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι, Ζγκούρι, Ραγκέλοφ, Ζούρκος.

Έπαιξαν και οι: Τοπαλίδης, Παντικίδης, Μουκίδης, Κυζιρίδης, Ποσίνκοβιτς, Φασίδης, Πατάεφ, Καρακώστας, Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος Θ..

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος(: Πρίφτης, Καραγιάννη, Τζάνης, Καλλιβωκάς, Κοντοβάς, Μοσχάκης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Αμπντελάλ, Τζέκος.

Έπαιξαν και οι Παπαδημητρόπουλος, Ξέρας, Ξανθόπουλος, Τζέλος.