Βαθμολογία

Δέλλας: «Κάθε αρχή και δύσκολη»

Απογοητευτικός ήταν ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα του στη φετινή Σούπερ Λίγκα χάνοντας με 3-0 στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ την Κυριακή (11/9). Τα προβλήματα ήταν πολλά για τους Περιστεριώτες αμυντικά και ο Τραϊανός Δέλλας το παραδέχτηκε.

Ωστόσο, ο 40χρονος τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-0, ενώ στάθηκε και στην αποτελεσματικότητα των παικτών του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Οι άρχοντες εδέησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το σκορ δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε πολλά. Είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα και δώσαμε ειδικά το 2ο και 3ο γκολ, δώρο στον αντίπαλο. Αλλά για να συμβεί αυτό είχε προηγηθεί ένα εύκολο πέναλτι που έδωσε στα Γιάννινα ο διαιτητής. Έχω αμφιβολίες, γιατί τον έβαλε μπροστά στο σκορ. Το γκολ μας ανάγκασε να βγούμε μπροστά και να πιέσουμε να ψάξουμε το γκολ, παρότι ξέραμε ότι τα Γιάννενα είναι καλά στην κόντρα επίθεση. Είχαμε τις ευκαιρίες όχι το γκολ, ο αντίπαλος ότι έκανε ήταν γκολ. Κάθε αρχή και δύσκολη. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από την προσπάθεια όλων, τη σοβαρότητα και την ηρεμία θα βάλουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο».

Για το αν δημιούργησε εκνευρισμό το πέναλτι περισσότερο απ’ όσο έπρεπε: «Μετά το πέναλτι βγήκαμε μπροστά, ψάξαμε το γκολ, στο 1-0 είχαμε ευκαιρία για το 1-1. Βγήκαμε μπροστά με τη λογική να ισοφαρίσουμε, αλλά ενώ είχαμε ευκαιρίες δεχτήκαμε και 2ο αλλά και 3ο γκολ. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι». Για το αν έπαιξε ρόλο η απουσία Φυτανίδη: «Ο Φυτανίδης ήταν τραυματίας δεν μπόρεσε να παίξει. Όλους τους παίκτες μου τους υπολογίζω το ίδιο».