Βαθμολογία

Δεν κρύφτηκε ο Ματζουράκης

Ρεαλιστής αποδείχθηκε ο Γιάννης Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά την κυριακάτικη (11/9) αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ ανώτερος, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «αν έμπαινε και η φάση του Κλέσιο θα μιλούσαμε για ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα».

Αρχικά, ο Γιάννης Ματζουράκης σχολίασε: «Η αρχή μας δεν ήταν καλή. Βρεθήκαμε σε τρικυμία μετά το γρήγορο γκολ που δεν δικαιολογείται με την ποιότητα που έχουμε. Τελειώσαμε άσχημα το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να έχει οκτώ τελικές και εμείς μόνο μία.

Στο δεύτερο σταθήκαμε καλύτερα αλλά το σκορ είναι άδικο για τον ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα έμπαινε και η φάση του Κλέσιο θα μιλούσαμε για ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα. Έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτή που δείξαμε και αυτό θα φανεί στη συνέχεια».

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα σημείωσε: «Υπάρχουν αλλαγές. Οι μεγάλοι προσπάθησαν να ενισχυθούν περισσότερο και να μειώσουν την απόσταση από τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ είχε μια αρρώστια που ξεκινούσε από το χώρο του κέντρου.

Τώρα βγάζει ταχύτητα από τη μεσαία γραμμή και εκρηκτικότητα φάσεων. Πιστεύω ότι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενισχύθηκαν και θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή. Το ίδιο εκτιμώ ότι θα γίνει και στο γκρουπ των ομάδων που ακολουθούν».