Βαθμολογία

«Χ»ωρίς νικητή…

Πρεμιέρα είχαμε και την Κυριακή (11/9) ανάμεσα στην Νέα Πολιτεία και το Αετός Μακρυχωρίου για την Α’ τοπική κατηγορία! Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Νέα Πολιτεία-Μακρυχώρι με το ματς να τελειώνει 1-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Οι ομάδες μπήκανε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο για προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους κάτι όμως που δεν κατάφεραν καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μεγάλο πάθος, αλλά χωρίς ευκαιρίες και κανένα γκολ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι ομάδες μπήκανε δυναμικά για να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Κάτι όμως που κατάφερε να κάνει η Νέα πολιτεία στο 65ο λεπτό μετά από ωραία κάθετη πάσα του Κυριάκου στον Κατσαμάκα και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διαμορφώσει το 1-0.

Μετά από λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό ήρθε η απάντηση από τον Αετό Μακρυχωρίου όταν μετά από ωραία πάσα του Καραλιάκου το στοπάρισμα στο Αβέλλα και εκείνος δίνοντας πάσα στον Χριστιανίδη ο τελευταίος κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό και πάλι ο Καραλιάκος στο 87ο λεπτό βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Αστραπή Ν.Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Παπαδημητρίου, Κυριάκος, Μούτσος (56’ Κολιοφούτης), Αλεξανδρής, Χασίωτης, Μπαντζέλας, Καλτσάς, Βενέτης (63’ Παυλόπουλος Θ.), Κατσαμάκας, Αρσένης, Θεοχάρης(26’ λ.τ Παπαμάνος)

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Νάρης): Μπαταβάνης, Μπουζώνας, Χριστιανίδης, Τίκος, Δάσσιος Γ., Τζίκα Α. (60’ Αβέλλας), Γκαπέτας, Παυλόπουλος, Φούντας, Γκαραλιάκος, Τέας

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Δεληγιάννη, Ακρίβος.