Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 3-0

Εντυπωσιακός ήταν στην πρεμιέρα της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος νίκησε εύκολα και δίκαια με 3-0 τον Ατρόμητο που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Ήπειρο.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε συνέχεια από την ευρωπαϊκή του πορεία επικράτησε με 3-0 των Αθηναίων και έκανε ιδανικό ντεμπούτο σε ένα ματς που διεξήχθη υπο δυνατή βροχή.

Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ στο 9' όταν ο ρέφερι Βάτσιος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε επικίνδυνο μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Κόντε με τον Ακόστα να είναι εύστοχος από την άσπρη βούλα και να δίνει το προβάδισμα στον ηπειρώτικο σύλλογο.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έφτασε στο 2-0 στο 41΄με τον Κόντε που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ενώ τα πάντα κρίθηκαν στο 57' όταν πάλι ο Κόντε με πλασέ ύστερα από σέντρα του Μαμπουλού έφτασε στο 3-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (76' Κούτρης), Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Κόντε (70' Ζάιρο), Μαμπουλού.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Μπάγκα (63' Κοντοές), Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί (69' Παπαδόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλείου (54' Μπρίτο), Λαζαρίδης