Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1

Νικηφόρα πρεμιέρα στην Super League για την ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία επικράτησε στην Τούμπα του Παναιτωλικού με 2-1 και έτσι κάλυψε την τιμωρία των -3 βαθμών με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με κορυφαίους του Ροντρίγκες και Μπισεσβάρ νίκησε τους Αγρινιώτες με 2-1, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ καθώς ήταν εμφανώς ανώτερη των "καναρινιών".

Με γκολ από τα αποδυτήρια του Μπίσεσβαρ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ολλανδό να εκμεταλλεύται το λάθος του Μύγα και από κοντά να κάνει το 1-0 για τον Δικέφαλο, ο οποίος έφτασε και στο 2-0 στο 26' με τον Ροντρίγκες που νίκησε τον εξαιρετικό μέχρι εκείνη την ώρα Κυριακίδη.

Ο πορτιέρε των φιλοξενούμων κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 2-0, με την ομάδα του Μαντζουράκη να μειώνει στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις με πλασέ του Ουαρντά.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Σάκχοφ), Ροντρίγκες, Τζάλμα Κάμπος, Κλάους (66’ Περέιρα).

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντακιάς, Μύγας (78' Μουνιόζ), Μάκος, Πάουλο, Ουαρντά, Φερέιρα (46’ Λεντέσμα), Τομάν, Μαρκόβσκι (60’ Κλέσιο).