Βαθμολογία

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει το παρών στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας, με αντίπαλο τον Παναργειακό, απεύθυνε μέσω ανακοίνωσης της η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Παναχαϊκή Συμμαχία προσκαλεί τους χιλιάδες φίλους και οπαδούς της Παναχαϊκής να δώσουν αύριο δυναμικό παρόν στον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα της ιστορικής μας ομάδας!

Έναν αγώνα γιορτή που θα φιλοξενηθεί στην προσωρινή μας έδρα που είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Πρώτο μέλημα της Παναχαϊκής Συμμαχίας από τη στιγμή που ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγαπημένης μας ομάδας ήταν η άμεση επιστροφή της Παναχαϊκής στην ιστορική της έδρα. Στο γήπεδο της Αγυιάς.

Λόγοι ανεξάρτητοι από τη δική μας θέληση, μας ανάγκασαν να οδηγηθούμε στη ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λύση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου με χρονικό ορίζοντα σύντομο και διάστημα στο οποίο έχει προσδιοριστεί ότι θα έχει ολοκληρωθεί τόσο η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα όσο και τα βασικά έργα ανακαίνισης εσωτερικών χώρων του γηπέδου.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά στους χιλιάδες φιλάθλους μας ότι ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΥΙΑ. Εκεί που έχουν γραφτεί οι πιο λαμπρές σελίδες της πλούσιας ποδοσφαιρικής μας ιστορίας! Εκεί θέλουμε να παίζουμε και εκεί θα παίξουμε!

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία που προκαλεί σύγχυση θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι κακόβουλη αλλά σίγουρα δημιουργεί αποπροσανατολισμό!

Άλλωστε θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πολιτική των εισιτηρίων διαρκείας, που μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και έχει ως πλαίσιο εφαρμογής και λειτουργίας το Στάδιο της Αγυιάς!

Και σίγουρα δεν αποτελεί σύμπτωση το γεγονός πως δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από την χθεσινή επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας όπου σκόπιμα δεν έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας πρώτης εμφάνισης της ομάδας, αφού επιθυμία όλων στην Παναχαϊκή Συμμαχία ήταν και είναι η νέα φανέλα να φορεθεί από τους ποδοσφαιριστές μας στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε στην Αγυιά!

Εκεί δηλαδή που βρίσκεται το δικό μας σπίτι και εκεί που σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παίζει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η ιστορική μας ομάδα!»