Βαθμολογία

Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα

Την προσεχή Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει, ουσιαστικά, η νέα σεζόν για τα κανάλια. Οι εκπομπές που θα βγουν στον αέρα τη νέα χρονιά είναι και πάλι πολλές και υπόσχονται “καυτά” θέματα, αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες.

Το πρωί της Δευτέρας, στις 08:00, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας πει την πρώτη “καλημέρα”. Το Happy Day ξεκινάει και δίπλα στην γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκονται, όπως και πέρυσι ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς. Και όπως είναι φυσικό, καθημερινά θα γίνεται και η ημίωρη σύνδεση με τον Alpha 989, όπου οι Δήμος Βερύκιος και Σπύρος Λάμπρου θα αναλύουν με τη σειρά τους πρόσωπα και γεγονότα.

Πρεμιέρα για τη νέα σεζόν θα κάνει και η Τατιάνα Στεφανίδου στις 15:45 στο Epsilon. Η εκπομπή “Tatiana Live” ξεκινάει δυναμικά τη φετινή χρονιά, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι η πρώτη καλεσμένη θα είναι η Όλγα Τρέμη.

Την σκυτάλη αναμένεται να πάρουν την επόμενη εβδομάδα οι υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού Epsilon. Ο Μένιος Φουρθιώτης και τα “Αποκαλυπτικά” θα βγουν στον αέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Δευτέρα 19 του μηνός, πρεμιέρα θα κάνουν η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και η Χριστίνα Λαμπίρη.